Cvetlični med 250g v darilni embalaži

8.80 9.30 

Darilni set vsebuje cvetlični med 250g v beli darilni embalaži. Embalaža doda medu poseben videz in ga pretvori v lepo darilo za različne posebne priložnosti. Embalaža je zelo trpežna, zato je primerna za prenašanje in med varuje pred sončno svetlobo ter pred poškodbami. Izdelana je iz naravi prijaznih materialov, zato jo je možno reciklirati.

Počisti

Opis

Darilna embalaža za med ima posebno zgodbo, saj je v njo vpeta tradicionalnost slovenskega čebelarstva. Bela barva simbolizira neokrnjeno naravo, čistost in med. Motivi na embalaži spominjajo na slovensko podeželje in slovensko umetnost ter poudarijo ročno izdelavo. Siva barva simbolizira našo avtohtono vrsto čebele – kranjsko sivko. Topla rjavo – oranžna barva poudari edinstvenost embalaže in medu, ki sta povezana v unikatno zgodbo.

Cvetlični med je med preverjene kakovosti, ki ga naše čebelice pridno nabirajo na različnih prekmurskih travnikih cvetočih rastlin. Za to vrsto medu imamo pridobljen certifikat Slovenski med z zaščiteno geografsko označbo, kar pomeni, da je bil pridelan na območju Slovenije in je preverjen pod strožjim nadzorom. Cvetlični med je aromatičen med in je med povprečno populacijo najbolj priljubljen med. Radi ga imajo tako odrasli kot tudi otroci.

Cvetlični med je nepogrešljiv za zajtrk, namazan na kruh. Lahko ga uporabimo kot sladilo za čaj ali kavne napitke. Lahko ga jemo kar z žlico, odličen je pri peki peciva, priporočamo ga tudi kot dodatek skuti, sadju, kosmičem ali jogurtu.