Navadna sveča SLADKA POMARANČA

6.30 

Ročno izdelana votivna sveča iz 100% čebeljega voska je prijetno odišavljena z naravnim BIO eteričnim oljem sladke pomaranče.

Vaš prostor bo obdala s prijetno svetlobo in aromatičnim vonjem sladke pomaranče, ki osveži, razvedri duha in pomirja. Vonj sladke pomaranče deluje tudi rahlo razkuževalno. Ker je sveča zasnovana tako, da se popolnoma utekočini, jo je potrebno uporabljati (prižgati) v tesno prilegajoči se posodici (steklena ali podobna).

Vse naše sveče vsebujejo kvaliteten stenj iz naravnega materiala – 100% bombaža, ki ne vsebuje svinca in cinka.

Čas gorenja sveče v tesno prilegajoči se stekleni posodici: do 14 ur (odvisno od pogojev in okoliščin gorenja). V primeru, da sveče ne uporabljate v tesno prilegajoči se stekleni posodici, bo dosegla precej nižji čas gorenja in lahko se razlije.

Višina sveče: 6 cm

Širina sveče: 3,6 cm

Teža sveče: 60 g

Šifra: 13749 Kategorije: , ,

Opis

Ker je sveča zasnovana tako, da se popolnoma utekočini, jo je potrebno uporabljati (prižgati) v tesno prilegajoči se posodici (steklena ali podobna). Stenja pred prižigom sveče ni potrebno obrezovati. Stenj obrežite le, če plamen pretirano utripa ali se začne kaditi dim v okolju brez prepiha. Sveče je treba pred obrezovanjem ugasniti in nato ponovno prižgati. Pri hladnih temperaturah lahko hladne površine oddaljujejo toploto od sveče, zaradi česar lahko ostane nekaj voska za robovi. Priporočamo prižig sveč v toplejših prostorih, saj bo na tak način sveča vzdrževala dovolj toplote, da bo lahko stopila celoten vosek do roba sveče.

Po končanem izgorevanju postavite posodico v zamrzovalnik za lažje odstranjevanje jezičkov in manjših ostankov voska.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…