Cvetlični valj

22.90 

Velika okrasna sveča cvetlični valj je ročno izdelana iz 100% čebeljega voska in ima nežne vzorce rož ter je primerna za okrasitev vašega doma. Med gorenjem prijetno diši po medu in propolisu.

Vse naše sveče vsebujejo kvaliteten stenj iz naravnega materiala – 100% bombaža, ki ne vsebuje svinca in cinka.

Čas gorenja: do 75 ur (odvisno od pogojev in okoliščin gorenja)

Višina: 15 cm

Širina: 8 cm

Teža: 500 g

Šifra: 13837 Kategorije: , ,

Opis

Za sveče valjaste oblike oz. oblike stebra je potrebna večja pozornost in nega, da bodo lahko zgorele enakomerno in popolnoma brez ostankov voska. Ker sveče gorijo po spominu, je potrebno pri prvi uporabi svečo pustiti goreti toliko časa, da se celotna zgornja površina do roba stopi. S tem preprečimo nastanek luknje oz. voščenega bazena, sveča pa bo gorela enakomerno. Na tak način boste dosegli, da bo sveča tudi vsakič naslednjič lahko izgorevala maksimalno, brez ostankov voska.

Če se vam vseeno pojavi voščeni plašč na zunanjem robu sveče, ga enostavno zložite oz. potisnite v stopljeni vosek. Na tak način plamen ne bo brez potrebnega kisika in sveča bo gorela enakomerno brez kapljanja, brez ostankov voska in dlje časa.

Če je plamen prevelik, je stenj potrebno skrajšati. Ugasnite svečo in nekoliko odrežite stenj. Svečo je priporočljivo prižgati na dnu stenja ob vosku in ne na konici stenja.

Ni priporočljivo, da svečo postavite v zaprte steklene ali podobne lanterne, saj le te zadržujejo toploto in zaradi tega se lahko vosek prelije na stran. Zmanjšan pretok zraka lahko povzroči tudi dim, ki zatemni oz. umaže steklo lanterne. Zaradi varnosti je boljše, da jo postavite na stojalo ali primerno skodelico.

Svečo je priporočljivo ugašati s potapljanjem stenja v stopljeni vosek in za tem je potrebno stenj ponovno poravnati. Na tak način se izognete dimu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…