Veliki medeni darilni paket

30.90 

Veliki medeni darilni paket vsebuje 1x cvetlični med 900g in 1x kostanjev med 900g v darilni nosilni škatlici. Oba produkta sta pridelana doma na našem čebelarstvu v Krajinskem parku Goričko.

Šifra: 7980 Kategoriji: ,

Opis

Cvetlični med je med preverjene kakovosti, ki ga naše čebelice pridno nabirajo na različnih prekmurskih travnikih cvetočih rastlin. Za to vrsto medu imamo pridobljen certifikat Slovenski med z zaščiteno geografsko označbo, kar pomeni, da je bil pridelan na območju Slovenije in je preverjen pod strožjim nadzorom. Cvetlični med je med povprečno populacijo najbolj priljubljen med. Radi ga imajo tako odrasli kot tudi otroci. Cvetlični med je nepogrešljiv za zajtrk, namazan na kruh. Lahko ga uporabimo kot sladilo za čaj. Lahko ga jemo kar z žlico, odličen je pri peki peciva, priporočamo ga tudi kot dodatek skuti, sadju, kosmičem ali jogurtu.

Kostanjev med je med preverjene kakovosti, ki je grenkega in močnega okusa. Je bolj tekoč med, z značilno temno rjavordečo barvo, ki redkeje kristalizira. Kostanjev med vsebuje veliko zrnc cvetnega prahu, kar mu daje grenki okus in posledično je njegova vitaminska vrednost večja kot pri drugih vrstah medu. Za to vrsto medu imamo pridobljen certifikat Slovenski med z zaščiteno geografsko označbo, kar pomeni, da je bil pridelan na območju Slovenije in je preverjen pod strožjim nadzorom. Kostanjev med je nepogrešljiv v kuhinji, predvsem v hladnejših dneh. Lahko ga uporabimo kot dodatek jedem, kot sladilo za čaj in odličen je za zdrav zajtrk. Zagotovo ga priporočamo pri peki peciva.