Pravno obvestilo

Splošne določbe

Ponudnik spletne strani: www.medenizaklad.si je podjetje Medeni zaklad d.o.o.
Naziv podjetja: Medeni zaklad d.o.o.
Naslov: Serdica 17b, 9262 Rogašovci
Matična številka: 9019880000
Davčna številka: SI62358022

Uporabo spletne strani (brskanje, odpiranje povezav, branje vsebine in podobno) štejemo kot soglasje obiskovalca spletne strani, da se strinja s temi splošnimi pogoji uporabe. V kolikor se kot obiskovalec spletne strani ne strinjate s temi splošnimi pogoji vas prosimo, da spletne strani ne uporabljate.

Ponudnik si pridružuje pravico, da te splošne pogoje kadarkoli in brez predhodne najave spremeni, tako da novo različico objavi na spletni strani.

Ti splošni pogoji veljajo za celotno spletno stran in vse njene posamezne dele, kot so razdelki, podstrani ali obrazci, v kolikor za posamezen del izrecno ni določeno drugače.

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo se nanaša na spletno mesto Medeni zaklad (www.medenizaklad.si) in vse njene pod-strani. Vse pravice so pridržane. Informacije in gradiva na elektronskem naslovu Medeni zaklad (www.medenizaklad.si) so zaščitene s pravicami intelektualne lastnine družbe Medeni zaklad za Slovenijo. V določenih primerih so zaščitene s pravicami družb, katerih vsebine so vključene v projekt Medeni zaklad (www.medenizaklad.si).

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na strani Medeni zaklad (www.medenizaklad.si) so informativne narave. Družba Medeni zaklad, ki s stranjo upravlja na ozemlju Slovenije, se bo trudila za optimalno delovanje, vendar ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo strani. Vsi uporabniki uporabljajo spletno strani Medeni zaklad (www.medenizaklad.si) na lastno odgovornost. Niti družba Medeni zaklad, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na straneh Medeni zaklad (www.medenizaklad.si) ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Družba Medeni zaklad tudi ne more biti odgovorna za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme, mobilnih telefonov ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Družba Medeni zaklad ne more biti odgovorna za nikakršno škodo kakršnekoli vrste, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe strani Medeni zaklad (www.medenizaklad.si).

Družba Medeni zaklad se bo trudila za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Družba Medeni zaklad lahko te strani spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila in ne prevzema nikakršne odgovornosti za posledice teh sprememb.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacij in gradiv, ki so prikazana na strani Medeni zaklad (www.medenizaklad.si) in njenih pod-straneh (besedila, slike, videi), ni dovoljeno prenašati brez pisnega dovoljenja podjetja Medeni zaklad. Dovoljeno je tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano.

Prav tako je prepovedana uporaba kateregakoli elementa Medeni zaklad (www.medenizaklad.si) za kakršnekoli druge namene, kot za izključno osebno, nekomercialno, domačo rabo. Družba Medeni zaklad ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s stranmi Medeni zaklad (www.medenizaklad.si). Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost družbe Medeni zaklad za vse primere izključena. To pravno obvestilo lahko družba Medeni zaklad kadarkoli spremeni in je za uporabnike zavezujoče v vsakokratni spremenjeni obliki, zato priporočamo, da jih v primeru uporabe spremljate na teh straneh. Z uporabo te strani ste izkazali in potrdili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. Uporaba strani v nasprotju z navedenimi pravili je prepovedana. Uporabnik, ki uporablja strani na način, ki je v nasprotju z navedenimi pravili, je v celoti materialno in odškodninsko odgovoren.

Izključitov odgovornosti pri uporabi spletne strani

Obiskovalci spletne strani uporabljajo spletno stran, njene dele, vsebine in informacije izključno na lastno odgovornost.

Ponudnik spletne strani ne prevzema nikakršne odgovornosti v primeru, če se spregleda kakšno pomembno informacijo ali drugo vsebino, objavljeno na svetovnem spletu ali posredovano ponudniku v objavo.

Ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti za točnost in pravilnost, na spletni strani objavljenih informacij in vsebin, ne prevzema odgovornosti zaradi spremembe že objavljenih informacij ali vsebin in ne prevzema odgovornosti za morebitno nastalo škodo, ki bi obiskovalcu spletne strani nastala zaradi uporabe tam objavljenih informacij ali vsebin, vključno s škodo zaradi izgubljenega prihodka ali pričakovanega dobička, izgube ali okrnitve dobrega imena, izgube poslov ali izgube podatkov.

Avtorske pravice

Vsebine, grafični in drugi elementi na spletni strani so avtorsko zaščitene in last upravljavca spletne strani, razen tistih, ki so drugače označene v teh splošnih pogojih ali neposredno ob vsebini oz. elementu. Nekatere vsebine so pridobljene s spletnih mest, ki dovoljujejo brezplačno prenašanje različnih grafičnih materialov.

Ozadje noga: Honeycomb Vectors by Vecteezy

Kontaktni podatki

V kolikor ste odkrili napako, netočnost, neažurnost ali drugo pomanjkljivost na spletni strani nam to prosim sporočite na info@medenizaklad.si. Na isti naslov nam lahko sporočite tudi vaše zahteve za umik vaših osebnih podatkov iz spletne strani.

Vsak posameznik lahko od ponudnika zahteva, da umakne na spletni strani objavljene njegove osebne podatke, kar zajema tudi slikovni ali video posnetek, na katerem se posameznik pojavi. Ponudnik bo v tem primeru osebne podatke nemudoma umaknil iz spletne strani.

Brezplačna poštnina za nakupe nad 100€V trgovino
+