čajne svečke

“Najine sveče niso navadne sveče, so sveče s prav posebno zgodbo.” – Polonca in Erik iz Medenega zaklada

So najbolj dragocene naravne sveče, ki jih ročno izdelujeva iz 100% čebeljega voska, ki ga pridelava na najinem čebelarstvu. Čebelji vosek je najdražji in najbolj cenjen ter kakovosten naravni vosek na svetu.

Naše čajne svečke v vsakem domu pričarajo prav posebno, lahko bi rekli kar čarobno vzdušje. Vse so izdelane ročno in iz popolnoma naravnega čebeljega voska, kar jim daje zares poseben pečat. Čajne svečke so že dolga leta zelo priljubljene, ker ustvarjajo prijetno svetlobo, hkrati pa oddajajo omamne vonjave. Romantične večerje, praznovanja v soju nežne svetlobe, meditacija ali zgolj branje najljubše knjige … Vse to je lahko veliko bolj zanimivo v družbi teh miniaturnih svečk, ki v svoji popolnoma naravni različici navdušujejo ljudi vseh generacij.

Preberi več

Izbor čajnih sveč je res širok, saj smo ga oplemenitili z izdelki, ki bodo zadovoljili še tako zahtevne uporabnike. V naši spletni trgovini boste tako našli svečke z ličnim srčkom, pa takšne v praktičnih in estetskih steklenih posodicah, seveda pa nismo pozabili niti na posebne dišave, ki vedno znova pričarajo praznično vzdušje – pri svoje delu uporabljamo eterična olja sivke, jabolka, cimeta, pomaranče, bergamotke, limonske trave, poprove mete … Vse to so vonji, ki vas bodo prevzeli, seveda pa je izbir izdelkov popolnoma vaš. Čajne svečke so vam na voljo tudi v kompletnih po več kosov, tako da ste lepo vabljeni, da pobrskate po naši ponudbi.

Pri izdelovanju sveč se vedno znova trudimo tudi za estetsko dovršenost izdelka, ki se poda prav vsakemu ambientu in okolju. Preverite našo ponudbo in se v to prepričajte še sami!

Prikazovanje 1–16 od 34 rezultatov

Pogosta vprašanja in odgovori

Koliko časa gorijo čajne svečke?

Svečke, izdelane iz 100 % čebeljega voska, gorijo nekje do 3,5 ure. Priporočljivo pa je, da čajna svečka izgori v enem skupnem časovnem obdobju oziroma brez vmesnega ugašanja, saj boste tako dosegli kar najdaljši čas njenega gorenja.

Kakšna je razlika v steklenih in aluminijastih posodicah?

Aluminijaste posodice so namenjene enkratni, steklene pa večkratni uporabi. Če torej tovrstne svečke uporabljate pogosto, vsekakor priporočamo nakup steklenih posodic, ki so zagotovo tudi estetske. Preden vanjo položite novo svečko, pa morate posodico dobro očistiti, da bo svečka lahko kar najbolj optimalno dogorela.