Naravne dišeče sveče

Dišeče sveče najpogosteje povezujemo z romantičnimi večeri, prazničnimi obdobji in sproščanjem po napornih dnevih. Vse to so namreč trenutki, v katerih radi uživamo in se sprostimo. Ker je znano, da dišave precej vplivajo na naše razpoloženje, pa ni prav nič nenavadnega, da si naravne dišeče sveče radi prižgemo ob različnih priložnostih. Ste utrujeni? Bi vam prijalo nekaj miru? Načrtujete prijetno večerjo? Dišeče sveče ob takšnih priložnostih skorajda ne bi smele manjkati! Če temu dodamo še dejstvo, da izdelujemo popolnoma naravne sveče, ki imajo dokazano pozitivne učinke, pa sploh ni več dileme.

Preberi več

Zato vas vabimo, da si ogledate našo ponudbo dišečih sveč. Izdelane so iz 100% čebeljega voska, stenj pa iz 100% bombaža, zaradi česa so varne tako za ljudi kot živali in naravo. Ne vsebujejo nobenih zdravju škodljivih dodatkov, so brez barvil in sintetičnih dišav, prav tako gorijo bolj čisto in dlje od drugih sveč. Ker vsebujejo propolis, naravne dišeče sveče zrak celo čistijo, njihova prepoznavna lastnost pa je seveda tudi ta, da navdušujejo z omamnimi vonji, ki so primerni za različne priložnosti – tako za bučne zabave kot miren in prijeten večer v tišini. Njihov vonj bo v vas vzbujal čudovite občutke, ki si jih boste zapomnili za vedno.

Prikazovanje 1–16 od 26 rezultatov

Pogosta vprašanja in odgovori

KAKŠNE DIŠEČE SVEČE SO NAJBOLJ PRILJUBLJENE?

Mnogi se navdušujejo nad pomirjujočim vonjem sivke ali bolj razgibanim vonjem kakšnega citrusa, v naši ponudbi pa boste seveda dobili tudi druge različice. Vsekakor pa je dobro vedeti, da je čebelji vosek že sam po sebi zelo dišeč, njegov vonj pa hitro napolni prostor.

KJE LAHKO OPRAVIM UGODEN NAKUP DIŠEČIH SVEČ?

Medeni zaklad je pravi naslov, če vas zanimajo dišeče in druge sveče. Poleg tega, da je naša izbira res široka in pestra, pa vam nudimo tudi dostopne cene naših izdelkov. Nekatere boste dobili v kompletu, spet druge posamično, pripravili pa smo tudi praznično ponudbo. Svojo ponudbo sicer nenehno dopolnjujemo in vam vedno lahko ponudimo nekaj novega ter prijaznega vašemu žepu.