Navadna za svečnik

5.90 

Sveča iz 100% čebeljega voska je primerna za svečnik, ki je lahko čaroben dodatek pri svečanem dogodku (npr. poroka) ali lepa dekoracija za vaš dom. Lepo bo okrasila tudi vašo večerjo in počutili se boste zelo sproščeno ob hrani.

Vse naše sveče vsebujejo kvaliteten stenj iz naravnega materiala – 100% bombaža, ki ne vsebuje svinca in cinka.

Čas gorenja: do 9 ur (odvisno od pogojev in okoliščin gorenja)

Višina: 19 cm

Širina: 2,5 cm

Teža: 65 g

Opis

Pri večini pogojev so naše sveče iz 100% čebeljega voska skoraj brez kapljanja. So pa sveče za svečnike ene izmed najbolj občutljivih na področju kapljanja. Zato moramo ravnati z njimi še posebej z ljubeznijo in z veliko mero pozornosti. Prepih oz. različna gibanja zraka (ljudje, ki se gibljejo po prostoru, odprta vrata ali okna, sistem za kroženje zraka…) lahko povzročijo, da sveča kaplja. Eden izmed znakov, da je prisoten prepih, je utripajoč plamen in dim. Med gorenjem nobenih sveč ne smemo prenašati, saj s tem prav tako povzročamo gibanje zraka.

Stenji za sveče za svečnike ne smejo biti krajši od pol centimetra, saj če so stenji prekratki, lahko začne sveča prav tako kapljati. Sveče je treba pred obrezovanjem ugasniti in nato ponovno prižgati.

Priporočamo, da ugasnete plamen sveče, še preden pride do vašega držala oz. svečnika, saj lahko vročina razpoka nekatere steklene svečnike.

Morda vam bo prav tako všeč…