Božične sveče

Božično-novoletni prazniki so za mnoge najlepši čas v celotnem letu, ki s seboj prinaša prijetna druženja, sproščene večere in družinsko toplino. Okrasne sveče v tem času preprosto ne smejo manjkati, saj nas ogenj že od nekdaj privlači s svojo toplino in široko simboliko. Po številnih domovih tako v decembrskih dneh zagorijo razne dekorativne sveče, ki razveseljujejo s svojimi dišavami in pritajeno svetlobo. Da, raznolike božične sveče so v prazničnih dneh zelo iskane, v naši ponudbi pa boste našli tudi različne sveče za venček, tako da boste lahko popolnoma sami izdelali čudovito praznično dekoracijo.

Preberi več

Naše okrasne sveče so izdelane iz 100% čebeljega voska in so kot take popolnoma naravne. Omislite si tudi vi neverjetno dišečo dekoracijo za svoj dom – naše dekorativne sveče so vam na voljo v več oblikah in s prazničnimi motivi, kot so snežinke, zvezde, smrečice, storži … Na voljo so vam tudi okraski za jelko ter božične jaslice iz voska, ki bodo zagotovo pritegnile poglede in prostor prijetno odišavile. Božične sveče lahko dobite v kombinaciji z bleščicami in tako še bolj poudarite svoj praznični duh, mnoge od naših izdelkov pa lahko uporabite tudi kot sveče za venček. Sodobni venčki se namreč izdelujejo v številnih različicah, ne več le tisti tradicionalni, tako da vas vabimo, da se prepustite domišljiji in ustvarite čisto poseben adventni venček, na katerem bodo kraljevale popolnoma naravne sveče.

Prikaz vseh 13 rezultatov

Pogosta vprašanja in odgovori

ALI SE OKRASNE SVEČE DOBI TUDI V KOMPLETIH?

Seveda, naše dekorativne sveče lahko kupite v različnih kompletih. Omislite si komplet božičnih okraskov, ki lahko vsebuje kar 18 kosov, ali pa komplet 10 mini svečk, ki jih lahko pritrdite na božično drevesce. Na voljo so vam tudi kompleti čajnih svečk s prikupnimi motivi, seveda pa lahko božične sveče kupite tudi posamično.

KAJ NAREDITI, DA BODO SVEČE ZA VENČEK KAR NAJBOLJ ENAKOMERNO GORELE?

Kadar sveča ni simetrična, se lahko stopljena površina pomakne preveč proti enemu robu sveče, tam pa začne vosek kapljati navzdol. Takrat plamen ugasnite, stenj pa s škarjami skrajšajte, da bo plamen manjši. Tako boste lahko preprečili razlivanje voska. Sveče pa vedno prižigajte ob vosku, na dnu stenja, in ne na njegovem vrhu.