Čajne svečke 300 kosov

228.00 

Paket vsebuje 300 čajnih svečk brez posodice. Čajne svečke z vzorcem so ročno narejene iz 100% čebeljega voska. Uporabljajo se kot polnilo v majhni stekleni posodici za večkratno uporabo, v aluminijasti posodici ali v drugem kompatibilnem svečniku. Med gorenjem prijetno dišijo po medu in propolisu.

Vse naše sveče vsebujejo kvaliteten stenj iz naravnega materiala – 100% bombaža, ki ne vsebuje svinca in cinka.

Čas gorenja posamezne svečke: do 5 ur (odvisno od pogojev in okoliščin gorenja)

Skupna teža svečk: 5400 g

Šifra: 11760 Kategorije: , ,

Opis

Priporočamo, da čajna svečka izgori v enem skupnem časovnem obdobju, na tak način bo dosegla svoj največji čas gorenja. Če je čajna svečka porabila že več kot polovico voska, pustite, naj popolnoma izgori, saj je v nasprotnem primeru več ne boste mogli prižgati. Vzrok za to je, da se vosek ne more dovolj segreti, da bi se lahko popolnoma utekočinil.

Temperatura površine, na kateri je nameščena čajna svečka, vpliva na način, kako svečka gori. Čajne svečke na hladnih površinah (beton, marmor) lahko med gorenjem razvijejo majhen obroč nestopljenega voska. Zato ni priporočljivo nameščati čajne svečke na primer na hladne okenske police ali hladno kovinsko pohištvo. Raje jo prižgite na sredini toplejše sobe (sobna temperatura večja od 17°C), saj bo na toplem svečka lahko porabila ves vosek, preden bo izgorela. Hladno okolje pomeni, da svečka ne more vzdrževati dovolj toplote, da bi lahko stopila celoten vosek do roba svečke.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…