Zaviti komplet sveč

45.36 

Komplet vsebuje 4 naravne okrasne zavite sveče.

Okrasna zavita sveča iz 100% čebeljega voska je lepa in dišeča dekoracija za vaš dom skozi celo leto. Primerna je tudi za okrasitev vašega adventnega venčka za praznike. Vse naše naravne sveče so ročno izdelane iz 100% čebeljega voska, niso škodljive za zdravje, med gorenjem prijetno dišijo po medu in propolisu ter očistijo zrak. Sveče lahko po vaši želji izberete z dodatkom bleščic ali tudi brez bleščic.

Vse naše sveče vsebujejo kvaliteten stenj iz naravnega materiala – 100% bombaža, ki ne vsebuje svinca in cinka.

Čas gorenja posamezne sveče: do 45 ur (odvisno od pogojev in okoliščin gorenja)

Višina posamezne sveče: 11,8 cm

Širina posamezne sveče: 6 cm

Teža posamezne sveče: 285 g

Počisti
Šifra: 12144 Kategoriji: ,

Opis

Za sveče valjaste oblike oz. oblike stebra je potrebna večja pozornost in nega, da bodo lahko zgorele enakomerno in popolnoma brez ostankov voska. Ker sveče gorijo po spominu, je potrebno pri prvi uporabi svečo pustiti goreti toliko časa, da se celotna zgornja površina do roba stopi (približno dve uri in pol vsaj naj gori). S tem preprečimo nastanek luknje oz. voščenega bazena, sveča pa bo gorela enakomerno. Na tak način boste dosegli, da bo sveča tudi vsakič naslednjič lahko izgorevala maksimalno, brez ostankov voska.

Če se vam vseeno pojavi voščeni plašč na zunanjem robu sveče, ga enostavno zložite oz. potisnite v stopljeni vosek. Na tak način plamen ne bo brez potrebnega kisika in sveča bo gorela enakomerno brez kapljanja, brez ostankov voska in dlje časa.

Če je plamen prevelik, je stenj potrebno skrajšati. Ugasnite svečo in nekoliko odrežite stenj. Stenj te sveče mora biti dolg približno 15 mm. Svečo je priporočljivo prižgati na dnu stenja ob vosku in ne na konici stenja.

Ni priporočljivo, da ta sveča gori dlje kot 4 ure zaporedoma. Prav tako ni priporočljivo, da svečo postavite v zaprte steklene ali podobne lanterne, saj le te zadržujejo toploto in zaradi tega se lahko vosek prelije na stran. Zmanjšan pretok zraka lahko povzroči tudi dim, ki zatemni oz. umaže steklo lanterne. Zaradi varnosti je boljše, da jo postavite na stojalo ali primerno skodelico.

Svečo je priporočljivo ugašati s potapljanjem stenja v stopljeni vosek in za tem je potrebno stenj ponovno poravnati. Na tak način se izognete dimu.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

Morda vam bo prav tako všeč…